Okul Panosu

Okulumuz Matematik Öğretmeni Nevroz ESATOĞLU'na teşekkür ederiz.

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Oğuzhan KÖKEN'E teşekkür ederiz.

Okul panomuzu hazırlayan Fen Bilimleri Öğretmeni Beyhan AYMAN'a teşekkür ederiz.

Ara

Okul panomuzu hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Özge KES'e teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okul panosu hazırlayan Okulukuz İngilizce Öğretmeni Özge KES'e teşekkür ederiz.

Kas

Okul panosunu hazırlayan Matematik Öğretmeni Nevroz ESATOĞLU'na ve Din Kültürü Öğretmeni Hasip BOZTOĞAN'a teşekkür ederiz.

Bu ay içersinde öğrencilere temizliğin önemi hatırlatıldı.

Ekm

15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü için okul panosunu hazırlayan Türkçe Öğretmeni İdris ŞEN'e teşekkür ederiz.

Ekm

Okul panosunu hazırlayan Okulumuz Matematik Öğretmeni İlyas TÜMTAŞ'a teşekkür ederiz.

5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlu olsun.

Okul panosunu hazırlayan İngilizce Öğretmeni Sena GÖÇENOĞLU'na teşekkür ederiz.

Mayıs ayı değeri Adalet ve Sorumluluk. Okul panosunu hazırlayan Abdulhalim ŞİREN ve Sinan ARSLAN'a teşekkür ederiz.

18-24 Mayıs Müzeler Haftası olarak kutlanmaktadır.

Anneler günü kutlu olsun.

Okul panosunu hazırlayan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Dilşah ABAYA'a teşekkür ederiz.